Filmografie a Diskografie

26. dubna 2008 v 12:24
Filmografie:
2006
Dreamgirls


Růžový panter
2004
Fashion Rocks (TV)


Michael Jackson: The One (TV)
2003
Macy's 4th of July Spectacular (TV)


Pokušení
2002
Austin Powers - Goldmember


"I Love the '80s"


Reel Comedy: Austin Powers in Goldmember (TV)
2001
Carmen: hip-hopera (TV)


Concert for New York City (TV)


Christmas in Rockefeller Center (TV)


Intimate Portrait: Destiny's Child (TV)


Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration (TV)


Nobel Peace Prize Concert (TV)


Pop Goes Christmas (TV)


Record of the Year 2001, The (TV)


Survivor (V)
2000
Christmas in Rockefeller Center (TV)
Diskografie:
2003Crazy In Love
2003Dangerously In Love
2002This is the remix
2002Work it out
20018 days of christmas
2001Survivor
2000Writings on the wall
1998Destiny`s Child
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama